Lianne van der Loo

4 maart 1992, het Chinese jaar van de aap en volgens de westerse astrologie de maand van het karakter pisces, oftewel vissen, en de dag waarop ik geboren ben (althans, dat zeggen ze, kan het zelf niet meer zo goed herinneren). Ik ben de eerste dochter van liefhebbende ouders en kom uit een gezin van vijf (papa, mama en twee zusjes). Mijn naam is Lianne van der Loo.

Ik ben een afgestudeerde marketeer en werk momenteel in de online marketing als content specialist. Mede door mijn werk en opleiding werd ik gefascineerd door de wereld van (online) marketing, communicatie en “experiences”.

Helemaal nieuw is het online communiceren niet. Tijdens mijn opleiding heb ik samen met mijn gezusters een beauty YouTube-kanaal gehad; 4Sisters. Wegens tijdgebrek is dat helaas stuk gelopen maar alle video’s zijn nog steeds te zien.

Ik ben geboren en getogûh in Den Haag en omdat ik in september 2015 voor drie maanden mijn geliefde stad ga in ruilen voor Azië, heb ik een eigen blog gemaakt. Met deze blog als medium kan het thuisfront mij bijhouden en kan ik mijn mooie momenten delen.

Life of Li is een persoonlijk blog. Waarom Li? Li klinkt wat Chinees, maar behalve mijn spleetogen als ik lach, heb ik niks Chinees en ben zo Hollands als maar zijn kan. Li is uiteraard een afkorting van Lianne en is met de jaren uitgegroeid tot mijn nieuwe roepnaam.

Ik wens je veel plezier bij het lezen van mijn blog!

Much_Love_Li