Oh jee het eind van onze reis komt al in zicht! We hebben al meer dan 2/3 van de reis er op zitten, maar gelukkig krijgen we de helft van wat we gehad hebben nog een keer. Thailand begon voor mij met een emotioneel weerzien met mijn Macbooooooooooooook. Videobewerking werkt wel écht een stuk fijner en daarom deze keer meer video’s dan tekst.

Met z’n drieën vlogen we eind van de middag verder naar Phuket en na een hele dag reizen hebben we de dagen er na lekker rond gescooterd en relaxed. Vanaf Phuket zijn we verder gereisd per boot, naar het party eiland Koh Phi Phi en vervolgens naar Krabi.

Op advies van Tanitian hadden we de Pine Bungalow met uitzicht op het strand geboekt. Toen we aankwamen had de eigenaar ons nog niet verwacht, wat logisch is als je voor de volgende week hebt geboekt… Gelukkig was er nog plek! Het Thaise zuurstof deed me helaas niet erg goed aangezien ik een volle dag ziek ben geweest. Na nog een dag om bij te komen hebben we het rustgevende strand omgeruild voor de jungle van Khao Sok.

Helaas was het Thaise zuurstof Chris ook te veel geworden en was hij de volgende die aan de beurt was. Deze keer was het alleen iets heftiger en moest er een bezoekje aan het ziekenhuis gebracht worden. Op dat moment was ik wel weer erg blij dat ik in Nederland geboren ben! Als je ziet hoe het in zo’n ziekenhuis er aan toe gaat zal je het zonder twijfel met me eens zijn.

Gelukkig mocht Chris na een tijdje aan het infuus weer mee naar “huis”. Omdat Chris nog niet helemaal de oude was, hebben Jaleesa en ik de volgende dag met z’n tweeën een tour gedaan in het Khao Sok National park.

Inmiddels hebben we de jungle weer ingeruild voor het strand van Koh Phangan. Helaas zullen we hier niet zijn voor de famous fullmoonparty. Maar ook op Koh Tao wordt dit goed gevierd en laat dat nou net onze volgende stop zijn!

Much_Love_Li